LUXMARE ribarnica

 

Otvorena je LUXMARE ribarnica na zagrebačkom Vrbiku, na adresi Vrbik 20. Nudimo Vam svakodnevnu široku ponudu svježe ribe, velika ponuda jadranske ribe i plodova mora koja stiže direktno od naših ribara.

Otvoreni smo za Vas od utorka do subote, dođite i uvjerite se u bogatu ponudu!

 

luxmare_ocisceni_brancin_250g

Gdje se nalazimo?

LUXMARE RIBARNICA

Na traženje mnogih naših vjernih kupaca otvorena je prva naša prodavaonica. LUXMARE ribarnica nalazi se na zagrebačkom Vrbiku na adresi Vrbik 20. Ribarnica je otvorena od utorka do subote i nudi Vam bogatu ponudu svježe ribe.

Jadransku ribu nabavljamo direktno od ribara. Svakodnevno su u ponudi plava riba, bijela riba i plodovi mora. Iz široke ponude izdvajamo oradu, brancina, cipla, škarpuna, hobotnicu, lignje, škampe, srdelu, skušu, palamidu, trlju i mnoge druge vrste ribe i plodova mora.

Također, u ponudi su svakodnevno najbolji proizvodi ribarstva iz najboljih svjetskih ribolovnih područja, pomno probrani za Vas. Tako u ponudi možete pronaći divlji losos, tunu sashimi grade, ali i veliki izbor ostalih plodova mora.

Naša djelatnica će za Vas ribu besplatno očistiti, kako bi se mogli posvetiti isključivo kuhanju ribe i plodova mora.

Dođite i uvjerite se u široku ponudu!


LuxMare tim

Što Vam nudimo?

Široka ponuda svježe ribe u našoj ribarnici na zagrebačkom Vrbiku

U LUXMARE ribarnici našim sugrađanima donosimo najsvježiju i najkvalitetniju ribu i plodove mora iz Jadrana, ali i cijelog svijeta!

Ponosni smo što nudimo veliki izbor prirodno uzgojene, održivo ulovljene ili uzgojene svježe ribe i plodova mora. Naša posada održava rigoroznu kontrolu kvalitete s pedantnom praksom rukovanja i svakodnevnim isporukama od naših dobavljača kako bismo osigurali da dobijete najbolje proizvode koji zadovoljavaju naše najviše standarde svježine i okusa.

Želite li znati više o određenim vrstama ribe, metodama kuhanja ili sparivanja? Pitajte nas! Ne samo da vam možemo pomoći u odabiru, već vam možemo dati i prijedloge o receptima, umacima, marinadama i dodacima koji će svako jelo učiniti savršenim!

Lux Mare feed 2 scaled
Select your currency
EUR Euro